Federer överlägsen mot Wawrinka – Djokovic väntar i finalen

Wawrinka började starkast i det hel schweiziska mötet och tog matchens tre inledande gem men sedan handlade det bara om Federer. Siffrorna skrevs till 6-4, 6-2 där RF var så överlägsen att han vid ett tillfälle hade vunnit 20 av de 21 senaste poängen.

Djokovic väntar nu i finalen som inte hade några större problem med spanjoren David Ferrer där serben relativt komfortabelt tog det i två raka, 6-4, 6-4 och en drömfinal på söndagen har vi att vänta. Federer är praktiskt taget den enda spelaren just nu som har gjort det svårt för världsettan i år, vilket hans seger i Dubai talar om. Snabba förhållanden är det som gynnar Federer mest och prognosen för söndagens final i Rom ser ljus ut för schweizaren, 31 grader varmt vilket gör att underlaget kommer att vara snabbare.

Samtidigt har Djokovic vunnit allt han har ställt upp i förutom turneringarna i Doha, Dubai och på gruset är han oslagbar i år. En final som absolut inte ska missas och vill man vara helt säker på att se matchen i väldigt bra kvalitet ska man kolla på ett abonnemang hos Tennistv.  Tidigast 16:00 på söndagen alltså.

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Alex Theodoridis
Alex Theodoridis
Skribent och grundare av Tennisportalen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.