Lindstedt och Cilic spelar tillsammans i Montreal

Lindstedt har sedan han vann Australian Open förra året tillsammans med Kubot inte fått det att stämma och har haft svårt att hitta en stående partner. Under nästa veckas mastersturnering i Montreal kommer svensken att spela tillsammans med den regerande Us-Open vinnaren, Marin Cilic.

Lindstedt har under 2015 spelat med Matkowski, Stakhovsky, Melzer, Tomic, Lipsky, Sitak, Brunström, Inglot och nått final i Istanbuls 250-turnering som bäst.

38-åringen har onekligen haft det tufft de senaste månaderna och förhoppningvis kan världsåttan Cilic vara den som hjälper Lindstedt med att rada upp vinster igen.

Oklart dock hur länge samarbetet kommer att hålla då vi misstänker att Cilic inte är den singelspelare som prioriterar dubbel allra mest.

Paret ställs mot kanadensarna Bester/Shamashdin som fått ett Wildcard till turneringen, en uppgift som bör klaras av utan större problem.

Startfältet i dubbelturneringen bjuder annars på väldigt många intressanta par såsom Berdych/Sock, Nadal/Verdasco, Monfils/Tsonga, Murray/Paes, Hewitt/Kyrgios och Djokovic/Tipsarevic.

 

Foto: Chaz Niell, Tennis View Magazine

 

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Alex Theodoridis
Alex Theodoridis
Skribent och grundare av Tennisportalen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.