Motti bildar par med Skugor

Alessandro Motti och Hsin-Han Lee går skilda vägar för andra gången denna månad och denna gång är det kroaten Franko Skuggor som får äran att spela med italienaren i Comos challengerturnering kommande vecka.

Motti och Lee’s vistelse i Manerbios challengerturnering förra veckan blev inte alltför långvarig då de fick respass ur turneringen efter första omgången. Paret förlorade mot Paval/Cerretani med 7-6 (5), 6-3 och trots förlusten var Motti inte nådig i sin kritik mot amerikanen tillika motståndaren James Cerretani.

– Cerretani har en mycket svag serve och väldigt dåliga grundslag. Paval är en väldigt duktig spelare däremot och han var stabil matchen igenom. Vi borde vunnit första set och jag är mycket besviken över att vi inte lyckades knipa det, säger han till Tennisportalen efter matchen.

Motti kommer att spela med jätten Franko Skuggor som mäter 203 centimeter lång och har en fruktad serve på challengertouren. Paret ställs mot det hel italienska paret Arnaboldi/Naso och Motti ser fram emot uppgiften.

– Jag hoppas att resultaten börjar komma nu, det blir en tuff match men vi får vad som händer imorgon (måndag).

 

wellnesssport_sports_001
Turneringen spelas i vackra Como, en stad belägen vid södra änden av Comosjön nära gränsen till Schweiz. Foto: Villadeste.com

 

 

 

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Alex Theodoridis
Alex Theodoridis
Skribent och grundare av Tennisportalen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.