Motti och Lee vidare till Challengerfinal i Cortina

Alessandro Motti och partner Hsin-Han Lee hade inga problem med att avhyvla bröderna Sabanov i deras första semifinalframträdande på challengertouren. Paret vann med siffrorna 6-2, 6-2 och Motti ställde givetvis upp på en kortare intervju efter matchen.

Motti med vän gjorde drabbningen till en väldigt odramatisk sådan där de främst servade för bra för att kroaterna skulle ha en minsta chans att hänga med då de inte släppte iväg en enda breakchans. Paret är nu vidare till final där dem ställs mot italienarna Lorenzi/Viola.

Hur kändes det idag därute på banan?

Vi spelade väldigt stabilt från första boll till sista och vi gav aldrig iväg några chanser. En mycket stabil insats, helt klart.

Vad har du att säga om brödernas insats?

– De spelade väldigt riskfyllt och hamnade snabbt i underläge, inte lätt att återhämta sig då.

Alessandro Motti har ett bra facit på challengertouren i år med nio semifinalplatser, två finaler och en titel. Imorgon kan han ta sin andra titel för året och den första med Hsin-Han Lee som kommer vara hans partner kommande månad. Det helitalienska paret Lorenzi/Viola står för motståndet i morgondagens final (lördag) och Motti medger att det kommer bli tufft.

De är otroliga returnerare och det kommer inte bli en lätt uppgift men vi har självförtroende och ser fram emot matchen.

Vi på Tennisportalen önskar givetvis Motti/Lee ett stort lycka till och matchen kan ni se på vår livestreamingstjänst klockan 15:00 preliminär tid.

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Alex Theodoridis
Alex Theodoridis
Skribent och grundare av Tennisportalen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.