Motti: ”Vi spelade väldigt smart i supertiebreak”

Alessandro Motti spelade tidigare under dagen kvartsfinal i Cortinas Challengerturnering tillsammans med partner Hsin-Han Lee och trots att paret förlorade första set reste dem sig och vann sedermera matchen. Tennisportalen fick sig en pratstund med Motti efter matchen.

Paret förlorade första set med 4-6, vann andra set med 6-3 och var kyligast i det avgörande supertiebreaket där man tog hem det hela med 10-8.

Tennisportalen har sedan intervjun i Båstad kontinuerlig kontakt med Alessandro Motti via sociala medier och det var en lättad Motti som glatt summerade matchen.

Vi kämpade hårt för att komma tillbaka i matchen efter att vi förlorade första set och jag är väldigt glad över att vi sedan kunde vinna matchen. Jag gillar att spela med Lee, vi kombinerar varandra bra på banan.

Paret är i och med segern framme i semifinal och möter under morgondagen (fredag) bröderna Sabanov, ett relativt okänt par som tidigare mest huserat på futuretouren. Motti hade inte heller någon större koll på motståndet.

Jag har ingen aning om vilka dem är. Det är faktiskt första gången jag ser dem spela men samtidigt är dem framme i semifinal så det kommer bli bli väldigt tufft. Det är alltid svårt att möta bröder, avslutar Motti.

 

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Alex Theodoridis
Alex Theodoridis
Skribent och grundare av Tennisportalen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.