Nadal verkar ha hittat formen igen – krossade Delbonis fullständigt

Rafael Nadal hade inför nattens match mot Delbonis i Buenos Aires inte gått att känna igen och spanjoren har själv antytt att han är osäker på om han kan nå sin högstanivå igen. De mest hängivna ”rafaisterna” kan dock andas ut för tillfället åtminstone då ”the king of clay” fullständigt körde över argentinaren som endast fick med sig två gem.

Grussäsongen brukar innebära titlar på löpande band för Nadal men efter att ha hämmats av skador i inledningen av säsongen har han sedan dess haft svårt att hitta rytmen i sitt spel och forehanden har inte vart det vapen som vi är vana vid att se på. Fabio Fognini slog Nadal senast i Rio De Janeiro där spanjoren fick kramp i slutet av matchen och många har vi varit som har höjt på ögonbrynen och ifrågasatt formen på Rafa. Delbonis blev dock en munsbit för gruskungen där fotarbetet och främst forehanden gick att känna igen och imorgon väntar en annan hemmaspelare i form av Carlos Berlocq.

Det första riktiga testet för Nadal med andra ord i turneringen och argentinaren kommer göra allt i sin makt för att förstöra spanjorens fest på hemmaplan inför de fanatiska, passionerade hemmafansen.

En finalplats står på spel och matchen går av stapeln klockan 19:45 och sänds på Tennistv.

Här nedan finner ni poängen i matchen som fick hela Buenos Aires i gungning och längre ner finner ni ett längre sammandrag från matchen, se och njut!


 

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Alex Theodoridis
Alex Theodoridis
Skribent och grundare av Tennisportalen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.