OM TENNISPORTALEN

Tennisportalen.se är Sveriges senaste tennissida på marknaden som specialiserar sig kring Future, Challenger och ATP-touren. Förutom nyheter kring det senaste inom herrtennisen skriver vi även krönikor och intervjuar spelare runtom i världen som delger sina erfarenheter kring den ädla sporten tennis.

Vi arbetar ideellt på sidan och har detta som ett hobbyprojekt med förhoppning om att utveckla det till det bättre i framtiden.

Dela gärna sidan via sociala medier såsom Twitter, Facebook och Instagram då vi gärna vill vara med och bidra till ett ökande tennisintresse i detta land, något som vi ser som vår viktigaste uppgift!

Redaktion

Alexander Theodoridis 
Redaktör/Grundare
Alexander@Tennisportalen.se

Tennisfrälst stockholmare som är extra svag för Challengertouren. 

Ser upp till Rafael Nadal men missar inte en match när Radek Stepanek är inblandad.

Enrico Becuzzi är och kommer alltid förbli en hjälte för mig.

Finns på Twitter! Tennisguru100

George Moussan 
Webbansvarig
George@Tennisportalen.se

Länge haft Roger Federer som förebild men på senare år fattat tycke för den ack så dansanta Alexandr Dolgopolov. Sidans webbmaster.

Har fått smeknamnet “Roger Moussan” av Alex i redaktionen.

Jacob Johannesson

Skribent/Redaktör

Jacob@Tennisportalen.se

Smålänning som gärna pratar gott om Tabergsdalens TK när han får chansen. Stor Herbert-sympatisör som själv innehar en Jack Sock-liknande forehand. 

Sportreporter på Skövde Nyheter.

 

Erik Jonsson

Skribent/Redaktör

Erik@Tennisportalen.se

23-årig Eskilstunabo som pluggar språk på högskolan om dagen och kollar på tennis om natten. Håller ett extra öga på Challengertouren och älskar att följa unga spelare som kommer fram. Rättar schemat efter när Elias Ymer spelar.

 

Är du sugen på att vara skribent hos oss på Tennisportalen? Allt arbete sker ideellt men förmåner tillkommer och ger dig ett positivt skyltfönster inför en eventuell karriär inom journalistik.

Tveka inte med att höra av dig till Alexander@Tennisportalen.se