Raonic gör comeback på hemmaplan

Raonic har bara spelat sex matcher sedan i Maj p.g.a en fotskada och kommer att göra comeback i nästa veckas Mastersturnering i Montreal, kanadensarens första framträdande på över fem veckor.

Raonic gick till sin första mastersfinal i turneringen 2013, en bedrift som tog han in på topp-10 för första gången i karriären. Räkna med en taggad Raonic som gör comeback inför sin hemmapublik och kanadensaren får äran att stå över första omgången då han är åttondeseedad under veckan.

Han ställs sedan mot antingen Janowicz eller Karlovic, där det är upplagt för en servefest om ”Dr.Ivo” lyckas avhyvla polacken.

Raonic har lidit av en fotskada i stort sett hela året och spelat sparsamt med matcher men sa på en presskonferens i lördags inför turneringen att han känner sig mycket bättre.

– Jag ska försöka hitta mitt spel under veckan, jag ska fokusera på min serve och måste använda mina styrkor i grundspelet. Jag älskar att tävla och det är alltid speciellt att spela i Kanada, erkände Raonic.

 

 

 

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Alex Theodoridis
Alex Theodoridis
Skribent och grundare av Tennisportalen
  1. Ja denna ve4rmen kan knocka vem som helst. Ve4rmen i sig kan man ve4l ste5 ut med, det e4r ju lkhefuutigfettn som e4r det jobbiga. Vi hade samma temperaturer pe5 Sicilien som he4r (en dag +44) men det ke4ndes inte alls se5 hett de5 luften var mycket torrare.Ha det gott

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.