Souza vs Sousa i Genéve

Det var en mycket intressant match som utspelades sig i Genéves öppningsomgång under måndagsförmiddagen och det av en mycket speciell anledning. Joao Sousa från Portugal ställdes mot brasilianaren Joao Souza för första gången någonsin.

Trots att spelarna är födda samma år och har under flera år tillhört både ATP och Challengertouren samtidigt har de aldrig möts till mångas förtret. Idag var det dock dags för ett möte som skulle få vilken kommentator som helst i världen att gå helt bananas.

Samma förnamn och nästintill samma efternamn, efternamn som uttalas helt identiska och en utredning var nu gjord av tennisfans världen över. Hur skulle domaren lösa eventuella problem under matchens gång var det på tok för många som undrade. ”Advantage Souza” skulle mycket väl kunna förknippas med ”advantage Sousa” och vice versa, ja ni fattar.

Väldigt snurrigt men domaren löste det hela med att säga ”Souza Brazil” och ”Souza Portugal”. En lösning som borde prisas tycker vi. Det var ”Sousa Portugal” som var starkast när matchen väl spelades och gick vidare efter 7-5, 6-3.

 

 

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Alex Theodoridis
Alex Theodoridis
Skribent och grundare av Tennisportalen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.