Stakhovsky försvarar sig mot näthatare

Det var efter gårdagens förlustmatch mot Jonathan Eysseric i Bordeaux som Sergiy Stakhovsky blev attackerad av diverse nättroll på twitter och ukrainaren var inte sen med att replikera.

Stakhovsky förlorade igår med siffrorna 7-6(7), 6-0 mot 301-rankade Eysseric i Bordeaux Challenger och det var droppen som fick bägaren att rinna över för några användare på twitter som väste ur sig både det ena och andra till Stakhovsky efter matchen. I 99% av fallen är det pengar inblandade då dessa nättroll förlorar pengar på spelaren i fråga och sedan skriver en rad olämpliga saker därefter. Detta problem är väldigt vanligt tyvärr idag på sociala medier och i synnerhet tennisspelare då användarna kan gömma sig bakom påhittade konton och spelarna kan inte göra så mycket mer än att belysa problemet, vilket ukrainaren i detta fall gör.

Här nedan kan ni ta del av hela konversationen.

https://twitter.com/BrianL423/status/598578134716444672

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Alex Theodoridis
Alex Theodoridis
Skribent och grundare av Tennisportalen. Svag för obskyra sidospår, Nick Kyrgios olika bravader samt Swedish Opens pressfika. Fick sitt internationella genombrott under Australian Open 2020 efter avslöjandet av "Banana-gate".

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.