Troicki oslagbar i Sydney

Viktor Troicki kvalade in till Sydneys 250 turnering och att han skulle stå som segrare vid veckans slut var det få som förutspådde men efter att ha slagit Kukushkin i finalen efter dryga timmen spelad var det en välförtjänt segrare som stod vid prispallen.

Serven var nyckeln för serben som endast förlorade fyra poäng på förstaserven under hela matchen, samtidigt som han pressade Kukushkin i sina servgem som inte alls såg komfortabel ut.

Förutom att Troicki fullkomligt spelade ut hela sitt register på banan och verkligen lyste under matchens gång var det en märkbart irriterad Kukushkin som inte bara var besviken på sitt eget spel utan även på teknologin som strulade vid ett flertal hawk-eye utmaningar.

Troicki avslutade matchen i stil med ett ess och precis som Vesely är det en kvalspelare som står som segrare när man summerar veckan. Ännu mer passande är att nämnda spelare möts i den första omgången i Australian Opens huvudturnering som drar igång natten till måndag.

Detta var Troickis första titel sedan han blev avstängd för ett missat dopingtest, en mycket omdiskutabel händelse då kontrollanten gav serben tillåtelse att göra testet vid ett senare tillfälle då han var sjuk. En avstängning som först skulle hålla han borta från spel i 18 månader men blev reducerat ner till 12 månader.

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Alex Theodoridis
Alex Theodoridis
Skribent och grundare av Tennisportalen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.