Annonsering/Samarbete

Representerar du ett företag och vill synas på landets största tennissajt med en sponsrad artikel/banner? Då är du välkommen att kontakta oss!

Tennisportalen har funnits sedan 2013 och har sedan dess växt fram till en av landets största tennissajter. Vårt fokus ligger kring svensk och internationell tennis.

Vår podcast “Source – en podd om tennis” släpps en gång i veckan i ljudformat och har tidigare släpps i TV-format via Dobb-TV.

Tennisportalens Youtubekanal hade under 2021 över 280 000 visningar.

Vi erbjuder företag och privatpersoner möjligheten att synas via oss på Tennisportalen samt i våra sociala kanaler.

Som samarbetspartner till Tennisportalen ska man vara medveten om att man är en stor del i att lyfta svensk tennis, men vi vill också komma våra partners så nära som möjligt. Därför skräddarsyr vi givetvis varje sponsordeal efter varje partners specifika behov.

Möjligheterna och plattformarna är många när det kommer till att exponeras i samband med våra olika projekt. Hemsidan, podden, videoreportage, sociala medier, tävlingar (Discovery+/Eurosport), m.m 

Kontakta gärna oss på Alexander@Tennisportalen.se för att diskutera upplägg kring sponsrade artiklar och annonsering.

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Alexander Theodoridis
Alexander Theodoridis
Skribent och grundare av Tennisportalen
  1. Hej! Jag är intresserad av att köpa en länk från er sida till min jämförelsesida för casino, återkom gärna om det finns möjlighet! Mvh Daniel

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.