Bästa streamingtjänster för live-tennis

Årets tennissäsong är i full gång och inom de närmsta månaderna väntar några riktigt heta turneringar – däribland Franska öppna och Wimbledon.

Vill du följa tennis live via din dator eller telefon? Kika då in vår lista med sajter som direktsänder tennismatcher från hela världen.

Köp abonnemang med Viaplay

Det absolut bästa alternativet för dig som vill följa ATP-touren i kristallklar HD-kvalitet är att köpa ett Viaplay-abonnemang. MTG Sport, som äger Viaplay, har nämligen säkrat sändningsrättigheterna för både ATP World Tour Masters 1000 och ATP World Tour Finals fram till 2019. Priset för Viaplay Sport är 399 kr i månaden. Det går även att köpa ett 24-timmarspass för 299 kr om det är en specifik match som du vill se.

Streama via bettingsajter

Om du inte är beredd att lägga ut 399 kr/månad för ett Viaplay-abonnemang så finns det mängder med spelbolag låter dig titta på tennis streams direkt i din dator, surfplatta eller mobiltelefon. De tre populäraste är Bet365, Betsson och Unibet.

Bet365

Bettingsajten Bet365.com är i dagsläget världens största plattform för vadslagning på sport. Tennis är en av de absolut populäraste betting-kategorierna på sajten, vilket bidragit till att bolaget även lagt krut på att ta in ett brett utbud av tennis-streams. Under tennissäsongen direktsänder Bet365 matcher från bland annat ATP- och WTA-touren.

För att kunna se live streams hos Bet365 måste du ha ett konto på sajten med pengar på, eller ha lagt ett spel under de senaste 24 timmarna.

Betsson

Det svenska spelbolaget Betsson erbjuder, precis som Bet365, ett stort utbud av odds och livestreams på olika sporter. Sammanlagt sänds 22 000 evenemang årligen och stora ligor som La Liga, MLB och NBA ingår i utbudet. Vad gäller tennis tillhandahåller sajten mängder av matcher från olika ATP- och WTA-turneringar.

Det är helt gratis att streama tennis via Betsson och det finns ingen gräns för hur många matcher du kan se. Det enda kravet är att du har ett Betsson-konto med ett positivt saldo. Streamingtjänsten fungerar såväl i datorn som mobiltelefonen och surfplattan. Företaget själva rekommenderar att använda Betsson-appen för bästa upplösning – detta eftersom man inte har rättigheter att sända matcherna i fullskärm via dator.

Unibet

Ett annat svenskt spelbolag som erbjuder sina kunder att se tennismatcher i direktsändning är Unibet. Genom Unibet TV, eller ”UTV”, kan du se möten från några av världens hetaste tennisturneringar utan att betala en krona. Exempelvis sändes nyligen matcher från Miami Open (där för övrigt Mikael Ymer skrällde mot 56-rankade Jan-Lennard Struff).

Reglerna för att kunna använda tjänsten är densamma som för Bet365 och Betsson – du måste ha pengar på ditt spelkonto.

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.