Berömda tennisspelare som har tatueringar

Tatueringar blir en alltmer vanlig del av vårt samhälle i takt med att en stor mängd människor skaffar dem, oavsett vilken bransch de arbetar inom, ålder eller kultur. De ses ofta som ett sätt att komplettera din kropp, påminna dig själv om något eller helt enkelt bara för att ge dig en möjlighet att hela tiden se något du älskar. 

De är otroligt vanliga inom idrotten, men inte särskilt vanliga inom tennis. När folk tänker på tatueringar inom sportbranschen, är tennis förmodligen en av de sista sporterna de kommer att tänka på. Av den anledningen kommer du kanske att bli förvånad över hur många kända tennisspelare som faktiskt har tatueringar. I den här listan tänker vi ta en lite närmare titt på dess tennisspelare. 

Varför är det bra att titta på olika tatueringar? 

Om du funderar på att tatuera i framtiden kan det vara en bra idé att besöka en hemsida som Barber DTS för att köpa den bästa tatuering utrustningsom finns på marknaden. Om du å andra sidan funderar på att skaffa en tatuering i framtiden kan det vara en bra idé att läsa lite om varför andra valde just sina tatueringar. 

Stan Wawrinka 

Stan Wawrinka är en professionell tennisspelare som ursprungligen kommer från Schweiz. Vid 35 års ålder har han vunnit tre grand slams och är en av de mest populära ATP-spelarna. 2014 var han till och med rankad som den tredje bästa spelaren. 

Vad många inte vet är att han har tatueringar. Han har en vacker tatuering som sträcker sig över hans underarm och som består av ord från Samuel Beckets. Det står: “Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.” 

Han har pratat om innebörden bakom tatueringen och berättat att orden betyder mycket för honom, både när det gäller hans yrke och privatliv. Han sa också att det är dumt att bara se på den negativa sidan av saker och ting, för om man gör det kommer man alltid att förlora och det kommer alltid att finnas någon som är bättre än en själv. Slutligen sade han att det är viktigt att aldrig ge upp och att det bara att damma av sig och resa dig upp igen

Svetlana Kuznetsova 

Den ryska tennisspelaren har deltagit i fyra grand slam-turneringar och vunnit två av dem, vilket gör henne till en veteran inom sporten. Hon sägs vara en av de bästa spelarna från Ryssland, och hennes personlighet syns i varje slag, samt att hon är tacksam för att spela oavsett om hon vinner eller förlorar. 

Hon är inte bara känd för sin oklanderliga spelstil, men även för sina tatueringar. På en av dem har hon tatuerat in följande på ryska: ”Endast Gud är vår domare” Man tror att detta är en hänvisning till dem som inte trodde på henne i början av hennes karriär och även till dem som ville att hon skulle misslyckas. Hon har även tatuerat in följande text på den andra armen: ”Smärtan dödar inte mig, jag dödar smärtan.” Hon har berättat att tatueringen ska påminna henne om att hon kan uthärda vad som helst och komma ut på andra sidan som segrare. 

Karolina Pliskova 

Karolina är en 28 år gammal professionell spelare som ursprungligen kommer från Tjeckien. Trots att hon är ganska ung håller hon på att befästa sig som en av de bästa tennisspelarna i världen. Hon har även två olika tatueringar på kroppen, som båda har liknande motiv. Hennes tatuering har anknytning till maorikulturen, varav en hittas på vänster arm och en på vänster lår. Tatueringarna ser otroligt farliga ut, och motståndare har till och med sagt att de har blivit skrämda när de sett dem. 

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.