Hur funkar betting på tennis?

Tennis Betting funkar likt många andra sporter. Kortfattat identifierar du samtliga matcher som är möjliga att spela på, viktigt att ha i biakt är att majoriteten av de spel/matcher har olika spelalternativ, som vi kommer nämna senare i denna artikel. Här nedan har vi skapat nummerlista hur du smidigast bettar på padel.

  1. Identifiera samtliga spelbolag som erbjuder någon form av Tennis Betting.
  2. Skapa konto med hjälp med BankID om du sedan tidigare inte har inlogg.
  3. Insättningar sker vanligtvis genom Trustly, Swish samt Mastercard.
  4. När ditt konto är skapat och insättningen är klar lokaliserar du till kategorin padel betting.
  5. Väl i kategorin finns samtliga matcher att betta på. Vad och hur du väljer att spela är helt individuellt.

Olika typer av spelformer

Spelformerna kan variera från sport till sport, däremot har vi uppmärksammat ett gemensamt mönster när det kommer till spelformer bland Tennis, Fotboll, Padel och andra racketsporter, samt ishockey. För att dyka djupare i de mest populära spelformerna hänvisar vi dig till stycket nedan;

Vіnnаrе:

Vem vinner matchen? Lag A, lag B, alternativt oavgjort. Den typ av spelform kallas för vinnare.

Тurnеrіngѕvіnnаrе:

Tennis spelas vanligtvis i någon form av turnering med flera olika spelare. Turneringsvinnare kan tala sitt tydliga språk, för att förtydliga den typ av spelform har bettaren möjlighet att spela på den spelare som förvänas vinna turneringen. Oddsen för denna spelform har en tendens till att vara höga med tanke på antalet spelare som deltar.

Övеr / Undеr uррѕättnіngаr:

Över och under innebär att du som spelar bettar på om den totala poängsiffran för en individuell spelare kommer över eller under en viss poäng som är bestämd av spelombudet innan matchstart.

Live Betting:

Denna typ av spelform är idag oerhört populär med tanke på att spel under match är möjligt.

Vanliga betalningsmetoder för insättning & uttag.

Idag sker insättningar och uttag vanligtvis inom loppet av 1-3 bankdagar. Däremot blir det allt vanligare att insättningar och uttag sker inom loppet av 1-5 minuter upp till en dag, och hur kan det vara möjligt? Det är möjligt på grund av swish. Swish är kopplat till majoriteten av spelbolag som erbjuder någon form av betting. Samtliga spelbolag som erbjuder swish som insättning och uttag kan du läsa mer om här.

Är det möjligt med spel i mobil?

Ja, samtliga spelbolag stödjer spel i mobil oavsett sport eller spel. Dessa bolag prioriterar erbjudandet främst för mobil därför att undersökningar visar att mobil är den enhet som används mest. Betting och spel funkar precis likadant oavsett vilket spelbolag du är intresserad av. Casinopengen.se har listat de mest förekommande och optimerade spelsidor som erbjuder spel i mobil.

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.