Spela på US Open i finalerna

US Open är i full rullning och tennisälskare över hela världen följer det klassiska mästerskapet. Den som vill höja spänningen ytterligare, har goda möjligheter att spela på matcherna.

Artikeln är i samarbete med svenskaspelsajter.

Just nu pågår ett av världens största sportevenemang, US Open i Tennis. Det klassiska mästerskapet har sina rötter ända tillbaka till slutet av 1800-talet, då det hölls i Newport, Rhode Island. Men redan 1915 flyttades det till New York, där hålls än idag.

För den som inte vet är US Open en del av Grand Slam, som består av fyra mästerskap: Australienska öppna, Franska öppna, Wimbledon och US Open. Den spelare som vinner alla fyra mästerskapen under ett och samma år får titeln Grand Slam, den som tar sig an alla mästerskapen någon gång under sin karriär får titeln karriär-Grand Slam. Detta är givetvis oerhört prestigefyllt och mycket, mycket svårt.

Till US Open kommer spelare från hela världen för att tävla om den prestigefyllda titeln. I år hålls US Open mellan den 27 augusti till den 9 september och mycket har hänt under tävlingens första dagar. Exempelvis stod svenskan Rebecca Peterson för sitt bästa resultat i Grand Slam någonsin med en slutposition på plats 54.

Spela på finalmatcherna

Nu är det dags för finalmatcherna och spänningsnivån höjs ytterligare. Nu kommer vi snart att få se vem eller vilka som står som segrare i de olika tävlingarna: herrsingel, damsingel, herrdubbel, damdubbel och mixed dubbel. Den som verkligen vill få adrenalinet att pumpa kan också spela på matcherna.

Det finns ett gäng spelsajter som tar emot odds på tennis. En av de populäraste av dessa är Leo Vegas, som från start har byggt sin plattform för att vara så vänlig för mobiler som möjligt. De tillåter också live odds, vilket innebär att det går att betta under matchens gång. Här finns en Leo Vegas recension att läsa för mer information.

Men som sagt, det finns ett gäng sajter att välja emellan. Närmare bestämt finns det över 100 på den svenska marknaden. Eftersom konkurrensen är så pass kraftig lockar de olika aktörerna också till sig kunder med generösa erbjudanden och bonusar. Av den anledningen kan det vara värt att sig för lite extra innan man bestämmer sig för vilken man vill spela hos. Du kan se fler alternativ här för att få en snabb översikt över vilka spelsajter som är mest populära just nu.

Ja, US Open är snart slut för i år och det blir också slutet för årets upplaga av Grand Slam. Njut medan det varar och låt bäste man vinna.

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.