Tennis, en av svenskarnas favoritsporter

Tennis är en av de sporter där svenska spelare genom tiderna lyckats utomordentligt väl även internationellt. Många av oss har suttit som fastnålade framför TV´n och hejat fram spelare som Björn Borg, Mats Wilander och Stefan Edberg. Vill du veta mer om våra svenska toppspelare genom tiderna kan du läsa mer om dessa här Kända svenska tennisspelare genom tiderna – Svenska Spel . Vår storhetstid i internationell tennis kan kännas avlägsen idag men Svenska tennisförbundet jobbar på många spännande nyheter för att, förhoppningsvis, ta oss tillbaka till toppen.

Årligen svärmar många tennisfans till banorna för Swedish Open. I år kommer det att hållas i juli, och vi kan inte förvänta oss något annat än det bästa från de lokala hjältarna som kommer att delta.

Medan våra spelare som land har överskuggats och slackats jämfört med tävlingen, ser Sverige ut att göra ett märke igen. Spelarna och deras tränare arbetar och tränar hårt för att ta ledningen igen.

Alternativa sätt att njuta av tennis

Att spela tennis är fantastiskt kul och idag behöver vi inte begränsa oss till enbart fysiskt spel på en tennisplan. Vi kan även glädjas åt ett antal varianter av tennis som till exempel videospel.

Först måste vi nämna Wii Sports, detta fantastiskt roliga videospel där du som spelare faktiskt är aktiv under spelets gång.,Bjud hem några vänner och utmana dem på en omgång tennis. Ni kommer inte att ha en tråkig stund.

Att prata om tennis och videospel utan att nämna Mario Tennis Aces är bara inte möjligt. Mario är en av de mest kända, och älskade, videospelen genom tiderna och det är i princip helgerån att inte inkludera Mario när det pratas videospel.

I Mario tennis Aces är du inte begränsad till endast tennis, du kan ställa in Adventure mode och mellan matcherna få olika uppgifter att lösa. Du har timmar av roliga aktiviteter att se fram emot. Du kommer ha lika kul om du spelar själv som när du spelar med vänner.Spelar du själv finns det fler än 20 olika härliga karaktärer att välja mellan. Detta är ett spel vi varmt rekommenderar då det är ger lite utöver de vanliga tennisspelen. Låt inte det traditionella videospelsupplägget lura dig. Detta är svårare än man kan tro.

Att betta på tennis

Föredrar du att titta på riktiga matcher istället för att spela själv är betting på tennis ett kul sätt att lägga lite extra spänning till matcherna. Idag är det enklare än någonsin att både streama matcherna och att placera ett bet på din favoritspelare.

Hos Unibet TV SE har du möjlighet att streama alla fyra Grand Slam turneringarna, Australian Open, US Open, Wimbledon och Franska Öppna. Givetvis streamar Unibet TV även under OS och ATP turneringarna. Det finns förvisso många olika TV kanaler som visar turneringarna.. Fördelen med att streama är att du inte behöver tänka på om du har just dessa kanaler eller att behöva betala för olika sportkanaler då du kan streama dessa gratis.

Sammanfattning

Tennis är en av världens största sporter och kan som synes avnjutas på många olika sätt. Från att spela fysisk tennis till en mängd olika videospel och som aktiv åskådare genom streaming och placera bet på din favoritspelare. Det ena utesluter inte det andra så varför inte utforska alternativen som finns till hands?

     

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.