Viktiga tips för dig som gillar betting på tennis

I den här artikeln delar vi med oss av några grundläggande tips för att du ska förbättra dina chanser att tippa rätt, men också kunna spela tryggt och säkert.

Att spela på de största matcherna är alltid extra roligt. En redan spännande Grand Slam-final kan bli ännu mer laddad om spelaren du har satsat pengar på har matchboll. En Bet365 bonus gör det ännu mer spännande!

Det kan givetvis vara givande att spela på matcher även utanför de stora turneringarna, men fördelen med att fokusera på stormatcherna är att de oftast erbjuder så många fler spelmöjligheter.

Under stora mästerskap eller Grand Slam-turneringarna kan du vara säker på att det finns mängder av odds, både i live-form och i form av standard match- och vinnarspel.

Efter att du lagt en grund, genom att ge dig själv trygga förutsättningar och roliga spelalternativ, så är det dags att börja fila på detaljarbetet. Är du ute efter så generösa odds som möjligt, eller så säkra odds som möjligt, kan det vara en bra idé att ha lite is i magen och inte satsa pengar för långt i förtid.

För idrotter där utövarna tävlar individuellt mot varandra är det inte ovanligt att oddsen ändras hela vägen fram till matchstart. Sådant som småskavanker, plötsliga formtoppar eller -dippar m.m. kan göra att oddsen går i en riktning du inte hade kunnat förutspå. Det kan med andra ord presentera sig en och annan oväntad möjlighet om du inte har för bråttom.

Gå på mer än bara känsla

Det finns ett värde i att alltid spela på sina favoritspelare oavsett deras chanser, men är du ute efter att faktiskt spela hem några slantar så behöver du gå på mer än bara magkänslan. Studera spelarnas statistik upp till matchen du tänker betta på för att göra en så opartisk bedömning som möjligt.

Se dock till att du inte stirrar dig helt blind på statistiken. Ett dåligt resultat behöver exempelvis inte betyda att en stjärna är på väg in i en svacka, det kan helt enkelt varit något som bara störde spelaren just den dagen. I din research bör du alltså försöka ta reda på anledningarna till att resultaten och statistiken ser ut på ett visst sätt.

Ju grundligare efterforskningar du gör desto troligare är det att du kommer vara framgångsrik med ditt spelande. Men som vi tidigare nämnt, det viktigaste är att du spelar ansvarsfullt och har roligt.

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.