Wimbledon och oddsbonusar

Tennisturneringen Wimbledon har avgjorts för i år och med såna här stora mästerskap följer en period av enormt mycket spel på odds. Bettingsidorna tävlar i att erbjuda de bästa oddsen och man kan hitta mycket fördelaktiga spel om man vet hur man letar.

Oddsbonusar

När man letar efter odds så letar man efter den bettingsida som erbjuder det som kan ge bäst utdelning vägt mot risken. Förutom att bettingsidorna kan erbjuda olika odds kan de också ge spelarna oddsbonusar. Det finns hemsidor som specialiserar sig på att leta upp de bästa erbjudandena så att man lätt kan hitta de mest fördelaktiga bonusarna. Där blir man guidad och kan välja mellan olika bettingsidor. Det kan man till exempel hitta massor av bettingsidor med svenska oddsbonusar som man kan ta del av och använda när man bettar. Det är erbjudanden som ger extra pengar att spela för och kan ge en fördel eftersom man får satsa mer pengar än bara de man satt in på spelkontot. Flera sajter har haft speciella erbjudanden nu under tiden som Wimbledon spelats och den som haft ögonen öppna har kunnat hitta mycket fördelaktiga bonusar.

Olika sorters bonusar

Det finns lite olika sorters oddsbonusar att hålla reda på. När man skapar ett konto kan man till exempel få en slant att spela för redan innan man gjort din första insättning. Man brukar kalla det för en registreringsbonus och dessa går alltså att använda utan att man själv valt att sätta in pengar att satsa för. Man kan också erbjudas en oddsbonus som kallas riskfritt spel och precis som namnet antyder så innebär det att man inte riskerar egna pengar om man förlorar. det är inte så dumt för den som spelar och bettingsidan räknar med att förlora lite på just de spelen. Istället hoppas de kunna få behålla spelare som väljer att stanna kvar och spela på andra saker. Den vanligaste sortens oddsbonus är däremot en så kallad insättningsbonus. En sån ger spelaren extra pengar att spela på odds för, i relation till en summa spelaren själv valt att sätta in på spelkontot. Man får alltså möjlighet att satsa mer pengar än man egentligen har på kontot. Det kan ge en bra extra skjuts till spelare och man kan ha nytta av dessa bonusar både om man är ny och vill prova på betting och om man är mer van och satsar lite mer pengar. Under Wimbledon var det fullt av erbjudanden om alla möjliga sorters bonusar på bettingsidorna och det finns nog en hel del spelare därute som haft nytta av dem.

Om Wimbledon

Wimbledonmästerkapen är en mycket anrik gammal tennisturnering, den äldsta av de fyra Grand Slam-turneringarna. Matcherna spelas i London och den första gången turneringen anordnades var redan 1877. Att Wimbledon är ett populärt mästerskap har nog inte kunnat undgå någon, över en halv miljon åskådare följer årligen matcherna på plats. Något som utmärkt matcherna genom åren är att de kunnat bli mycket utdragna och tagit lång tid. På grund av att man inte spelar med tie-break så kan matcherna bli tvungna att avgöras med spel över flera dagar. 

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.