Home / Svensk Tennis / Här tränar Elias Ymer med den svenske stjärntränaren (Video)
Elias Ymer. Foto: Alex Theodoridis/Tennisportalen

Här tränar Elias Ymer med den svenske stjärntränaren (Video)

Sedan den tidigare förbundskaptenen Fredrik ”Fidde” Rosengren fick sitt avtal uppsagt av det Svenska tennisförbundet har det surrats och ryktats om vem som tränar Sveriges bäst rankade tennisspelare på herrsidan – Elias Ymer. Nu kan svaret vara löst…

I en video från ATP-turneringen i Brisbane, som ni finner längst ner här i artikeln, ses den svenska världsstränaren Magnus Norman, framröstad till tourens främsta tränare under 2016, coacha Elias Ymer.

När Tennisportalen var på plats i Melbourne och Australian Open hade Elias ingen hjälp på tränarsidan, trots att han själv efter uttåget i öppningsrundan i IF Stockholm Open senast sade att pappa Ymer Wondwosen skulle hjälpa till vid årets första Grand Slam.

Enligt MikeCtennis på Twitter, till vardags kommentator för USTA, har Elias haft hjälp av Pat Harrison, far till 62-rankade Ryan, under sina veckor i USA.

Huruvida länge samarbetet fortgår eller om det var en prövoperiod är uppgifter vi inte fått bekräftade ännu.

Fortsättning följer…

 

 

About Alex Theodoridis

Tennisfrälst stockholmare som är extra svag för Challengertouren. Har förhoppningar om en framtida journalistkarriär men tills dess får jobbet som vikarierande lärare duga. Avdankad fotbollsspelare som försöker ta steget till att bli en duglig tennisspelare.

Check Also

Inget US Open för bröderna Ymer – Peterson kvalar

Årets fjärde Grand Slam, US Open, drar igång den 28:e augusti. Kvalet rivstartar däremot ett ...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *