Home / Internationellt / Jönköping Challenger planerar WC till ”världens bästa junior”
Stefanos Tsitsipas (Foto: Alex Theodoridis/Tennisportalen)

Jönköping Challenger planerar WC till ”världens bästa junior”

Tennisportalen har under dagarna varit i kontakt med det grekiska superlöftet Stefanos Tsitsipas som av många klassas som världens bästa junior för tillfället och 17-åringen har varit framträdande i ett flertal Challengers de senaste månaderna. Nu kan vi även avslöja att Jönköping Challenger, som spelas mellan den 17-13 mars i Racketcentrum, har erbjudit Tsitsipas ett Wildcard till turneringen. 

Swetennis har tidigare rapporterat om publikfavoriten Dustin Brown som annonserat att han kommer till Jönköping och kollar man på startfältet i challengerturneringen i Quimper, som spelas veckan innan Jönköping, finns det goda förhoppningar om att man kommer ha många namnstarka spelare på plats i Racketcentrum.

Tennisportalen kan nu avslöja att 451-rankade Stefanos Tsitsipas fått en förfrågan om ett Wildcard till veckan i Jönköping men greken berättar själv att han inte har bestämt sig.

– Det stämmer att jag fått en förfrågan om ett Wildcard och de vill att jag ska komma ner till Jönköping. Jag vet dock inte ännu om jag kommer ner då det finns ett flertal turneringar den veckan som är aktuella, säger Tsitsipas till Tennisportalen.

About Alex Theodoridis

Alex Theodoridis
Tennisfrälst Spånga-bo som är extra svag för Challengertouren. Ser upp till Rafael Nadal men missar inte en match när Radek Stepanek är inblandad.Enrico Becuzzi är och kommer alltid förbli en hjälte för mig. Finns på Twitter!

Check Also

Challengerkollen: Favoritfall i Cherbourg; Regnkaos i Tempe

Dags för andra rundan av Challengerkollen, där vi tittar närmre på vad som händer och ...

One comment

  1. Pingback: Anonym

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *