Home / Internationellt / Jönköping Challenger planerar WC till ”världens bästa junior”
Stefanos Tsitsipas (Foto: Alex Theodoridis/Tennisportalen)

Jönköping Challenger planerar WC till ”världens bästa junior”

Tennisportalen har under dagarna varit i kontakt med det grekiska superlöftet Stefanos Tsitsipas som av många klassas som världens bästa junior för tillfället och 17-åringen har varit framträdande i ett flertal Challengers de senaste månaderna. Nu kan vi även avslöja att Jönköping Challenger, som spelas mellan den 17-13 mars i Racketcentrum, har erbjudit Tsitsipas ett Wildcard till turneringen. 

Swetennis har tidigare rapporterat om publikfavoriten Dustin Brown som annonserat att han kommer till Jönköping och kollar man på startfältet i challengerturneringen i Quimper, som spelas veckan innan Jönköping, finns det goda förhoppningar om att man kommer ha många namnstarka spelare på plats i Racketcentrum.

Tennisportalen kan nu avslöja att 451-rankade Stefanos Tsitsipas fått en förfrågan om ett Wildcard till veckan i Jönköping men greken berättar själv att han inte har bestämt sig.

– Det stämmer att jag fått en förfrågan om ett Wildcard och de vill att jag ska komma ner till Jönköping. Jag vet dock inte ännu om jag kommer ner då det finns ett flertal turneringar den veckan som är aktuella, säger Tsitsipas till Tennisportalen.

About Alex Theodoridis

Tennisfrälst stockholmare som är extra svag för Challengertouren. Har förhoppningar om en framtida journalistkarriär men tills dess får jobbet som vikarierande lärare duga. Avdankad fotbollsspelare som försöker ta steget till att bli en duglig tennisspelare.

Check Also

Hårdträning med Chardy gav resultat – tog ny futuretitel

Stefanos Tsitsipas har onekligen en ljus framtid framför sig och 17-åringen tog i söndags sin ...

One comment

  1. Pingback: Anonym

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *