Home / PODCAST / Litauen väntar för DC-laget: ”Vinst – annars fiasko”

Litauen väntar för DC-laget: ”Vinst – annars fiasko”

För att Sverige ska ta sig tillbaka till grupp 1 i krävs en vinst mot Litauen. I det senaste avsnittet av Source tar vi en titt på vad baltstaten har att komma med. Vi är inte särskilt imponerade.

Lyssna på avsnittet nedan eller på iTunes eller Acast.

About Jacob Johannesson

Check Also

Rebecca Peterson vinner ny titel efter 7 månaders frånvaro: ”Målet är att hålla mig frisk”

Rebecca Peterson är tillbaka efter ett sju månaders långt skadehelvete och det med besked! I ...

2 comments

  1. Vill bara lägga in en brasklapp angående DC-matchen mot Litauen. Ni glömmer bort Litauens bäste spelare Berankis, han är opererad men väntas vara tillbaka i juni/juli. Frågan är bara, hinner han komma i form till september ? Ni glömmer också bort att grus är Grigelis bästa underlag, 10 future-titlar på grus. Idag slog han Kamke i ATP-kvalet i Istanbul.

  2. Hoppas det blir Båstad och grus ändå. I allt gnäll kring svensk tennis måste jag säga att fjolårets DC-helg mot Nederländerna var det bästa arrangemanget sedan SWE-RUS i Borås för 7-8 år sen.

    Men ser man det i ett större perspektiv så undrar jag hur många gånger vi skall tvingas konstatera det pinsamma med att de ITF-tävlingar som arrangeras inte fylls av hungriga spelare. Karlskrona är igång. Så länge det är byes i kvalen behövs inte fler futures och den typen av ”konkurrens” kommer inte trycka fram landslagsmän som tar oss tillbaka till World Group…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *