Home / Internationellt / Roger Federer fortsätter på touren fram tills 2019!
Roger Federer. Foto: Alex Theodoridis/Tennisportalen

Roger Federer fortsätter på touren fram tills 2019!

Goda nyheter för alla tennisfans. Roger Federer, 18-faldig Grand Slam-mästare och tennisens i synnerhet mest älskade spelare, har skrivit på ett avtal med Basel Open för de tre nästkommande åren. 

Uträknad och utdömd gjorde Roger Federer comeback efter ett sex månaders långt skadeuppehåll i årets första Grand Slam, Australian Open och vann hela turneringen, trots alla möjliga odds emot sig.

Vid den traditionella prissceremonin sa Federer, mycket kryptiskt, att han hoppas se fansen i Melbourne igen nästa år (2018, reds.anm), men om det inte skulle ske så tackade han för ett fantastiskt år. Där och då drog ryktesspridningarna och teorierna igång. Blir det fler slams?

Nu har Federer bundit upp sig till hemmaturneringen Basel Open 2017, 2018 och 2019. En turnering han vunnit hela sju gånger.

About Alex Theodoridis

Alex Theodoridis
Tennisfrälst Spånga-bo som är extra svag för Challengertouren. Ser upp till Rafael Nadal men missar inte en match när Radek Stepanek är inblandad.Enrico Becuzzi är och kommer alltid förbli en hjälte för mig. Finns på Twitter!

Check Also

Inför torsdag, Mercedes Cup: Federer, vad hände igår?

Förväntningarna inför onsdagen i Mercedes Cup var skyhöga och det helt rättfärdigat då världens kanske ...

One comment

  1. That’s a smart answer to a tricky quoteisn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *