Home / ÖVRIGT / Tennisportalen tillbaka efter välbehövlig semester
Foto: Alex Theodoridis/Tennisportalen

Tennisportalen tillbaka efter välbehövlig semester

Som ni kanske har märkt de senaste veckorna har flödet på sidan lyst med sin frånvaro och det har sin förklaring. Energin var på botten efter en månads resande där vi bevakade Challenger och ATP-turneringarna i Båstad samt ATP-turneringen i Umag efterföljande vecka. Nu är dock batterierna laddade och vi ser fram emot kommande tävlingar – i synnerhet US Open som drar igång redan nästa vecka!

Vi på Tennisportalen vill inleda med att be om ursäkt för de bristfälliga uppdateringarna på sidan den senaste perioden men en välbehövlig var högst nödvändig efter en ganska hektisk men otroligt givande och rolig sommar. Vi fick med oss material från perioden som kommer att publiceras på sidan de närmsta dagarna, material som inkluderar ett flertal intervjuer med spelare rankade inom 100-strecket.

Tennisportalen drivs helt idéelt av mig, Alexander Theodoridis och två mycket generösa gästskribenter i form av Fabio Valente och Bahram Sarban. Syftet med sidan är att förmedla och skriva om sporten tennis och nå ut till så många som möjligt, i tider där det mediala intresset kring just tennis är minimal.

Vi ser det som vår viktigaste uppgift att vara med och bidra till ett ökande tennisintresse i landet genom vårt skrivande och om du är intresserad av att skriva om sporten som vi alla älskar så mycket, eller känner någon i din vänkrets, tveka inte då med att maila till Alexander@Tennisportalen.se

Vi finns även på Facebook, Twitter och Instagram under ”Tennisportalen”.

Med vänlig hälsning

Tennisportalen

About Alex Theodoridis

Tennisfrälst stockholmare som är extra svag för Challengertouren. Har förhoppningar om en framtida journalistkarriär men tills dess får jobbet som vikarierande lärare duga. Avdankad fotbollsspelare som försöker ta steget till att bli en duglig tennisspelare.

Check Also

Video: Dustin Brown bjuder på tennisgodis – igen

Tennisfans världen över är vid det här laget vana vid tennisgodis synonymt med tysk/jamaicanen Dustin ...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *