Home / VIDEO / Video: Episk matchboll när lucky losern skrällde sig vidare

Video: Episk matchboll när lucky losern skrällde sig vidare

112-rankade argentinaren Horacio Zeballos kan tacka Roger Federer för sin succévecka i Miami då han som lucky loser fick en andra chans i turneringen och har nu tagit sig till kvartsfinal i Mastersturneringen efter en riktig nagelbitare mot Fernando Verdasco.

Matchbollen, som ni ser i klippet här ovan, hade allt man kan önska sig och sammanfattade således matchen på bästa sätt.

Horacio Zeballos har sedan han tog sin första ATP-titel i Vina Del Mar 2013 efter finalseger mot självaste Rafael Nadal haft svårt att slå sig in på ATP-nivå och mest hållt till på challengertouren. Zeballos kan dock, oavsett utgång i kvartsfinalen mot David Goffin, skriva ner ännu en milstolpe i karriären då han aldrig nått kvartsfinal tidigare i en Masters.

Zeballos förlorade andra kvalomgången mot japanen Yoshihito Nishioka men fick tack vare Roger Federers influensa ytterligare en chans i turneringen och slog först Juan Martin Del Potro i raka sets innan Fernando Verdasco blev nästa man på tur.

Fernando Verdasco valde att inte tacka den svenske domaren Mohammed Lahyani efter matchen och det är inte första gången, och den sista för den delen, som spanjoren väljer att skämma ut sig med sitt obskyra beteende på tennisbanan.

About Alex Theodoridis

Alex Theodoridis
Tennisfrälst Spånga-bo som är extra svag för Challengertouren. Ser upp till Rafael Nadal men missar inte en match när Radek Stepanek är inblandad.Enrico Becuzzi är och kommer alltid förbli en hjälte för mig. Finns på Twitter!

Check Also

Tysken för tuff för Ymer – se höjdpunkterna här!

En biljett till lördagens semifinal i Poprad Tatrys Challengerturnering stod på spel mellan 215-rankade Cedric ...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *