Home / VIDEO / Video: Episk matchboll när lucky losern skrällde sig vidare

Video: Episk matchboll när lucky losern skrällde sig vidare

112-rankade argentinaren Horacio Zeballos kan tacka Roger Federer för sin succévecka i Miami då han som lucky loser fick en andra chans i turneringen och har nu tagit sig till kvartsfinal i Mastersturneringen efter en riktig nagelbitare mot Fernando Verdasco.

Matchbollen, som ni ser i klippet här ovan, hade allt man kan önska sig och sammanfattade således matchen på bästa sätt.

Horacio Zeballos har sedan han tog sin första ATP-titel i Vina Del Mar 2013 efter finalseger mot självaste Rafael Nadal haft svårt att slå sig in på ATP-nivå och mest hållt till på challengertouren. Zeballos kan dock, oavsett utgång i kvartsfinalen mot David Goffin, skriva ner ännu en milstolpe i karriären då han aldrig nått kvartsfinal tidigare i en Masters.

Zeballos förlorade andra kvalomgången mot japanen Yoshihito Nishioka men fick tack vare Roger Federers influensa ytterligare en chans i turneringen och slog först Juan Martin Del Potro i raka sets innan Fernando Verdasco blev nästa man på tur.

Fernando Verdasco valde att inte tacka den svenske domaren Mohammed Lahyani efter matchen och det är inte första gången, och den sista för den delen, som spanjoren väljer att skämma ut sig med sitt obskyra beteende på tennisbanan.

About Alex Theodoridis

Tennisfrälst stockholmare som är extra svag för Challengertouren. Har förhoppningar om en framtida journalistkarriär men tills dess får jobbet som vikarierande lärare duga. Avdankad fotbollsspelare som försöker ta steget till att bli en duglig tennisspelare.

Check Also

ATP World Tour Uncovered: Elias Ymer besöker Etiopien

ATP World Tour Uncovered hängde med Elias Ymer och hans pappa till Etiopien där duon ...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *