Alessandro Motti och Elias Ymer teamar upp

Den italienska dubbelspecialisten tillika Tennisportalen-bekantingen Alessandro Motti spelar denna vecka dubbel tillsammans med Elias Ymer i Barletta Challenger. Spelarna känner varandra sedan tidigare och ställs mot det helsvenska paret Brunström/Siljeström i första rundan.

Läs mer: Alessandro Motti berättar om sitt liv på touren

Alessandro Motti är en spelare som Tennisportalen håller extra varmt hjärtat och trots att journalistyrket kräver att man är så neutral som möjligt är det svårt att inte sympatisera med den vältaliga och sympatiska italienaren.

Motti är idag rankad som 185:a på dubbelrankingen och är långt ifrån den ranking som krävs för att som dubbelspecialist direktkvalificera sig till ATP-turneringar och kunna tjäna hyggligt över tid men italienaren låter sig inte nedslås av det.

– Jag tar en dag i taget och hoppas uppnå bra resultat i år! Angående rankingen har jag inte satt upp något mål utan tar det som det kommer, säger Motti till Tennisportalen.

Hur kommer det sig att du och Elias Ymer spelar dubbel tillsammans denna vecka?

Vi känner varandra sedan tidigare och det ska bli riktig kul att spela ihop. Vi har, likt de flesta matcher på challengertouren, en tuff öppningsrunda att vänta i Siljeström/Brunström men vi ska göra vårt bästa!

Vad gör du om den danske domaren, som dömde bort dig i Båstad senast, sitter i domarstolen?

– (Skrattar), Ja du, det har jag inget bra svar på!

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Alexander Theodoridis
Alexander Theodoridis
Skribent och grundare av Tennisportalen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.