Almagro irriterad på Söderlings boll

Nicolas Almagro var under gårdagens match mot Grigor Dimitrov i Stockholm Open märkbart irriterad på RS bollen som fått väldigt bra feedback under veckan. Varför Almagro dock inte riktigt höll med kan visa sig bero på helt andra anledningar.

Robin Söderling lanserade sin tennisboll RS under 2013 och har sedan dess sålts världen över och har av många utnämnda tennisexperter ansetts vara den bästa bollen på marknaden där hållbarheten sägs utmärka sig från sina konkurrenter.                                                                                                                  
Bollen gör under veckans Stockholm Open debut på ATP-touren och har fått fantastisk feedback från i princip varenda spelare som deltar men spanjoren visade tydligt under sin förlustmatch igår att han inte var vid samma uppfattning.

Åtskilliga gånger kände och klämde han på bollarna och bad domaren att byta ut till nya, fräscha bollar. Han gav några bollar som han tyckte inte höll måttet till Grigor Dimitrov på andra sidan nätet men bulgaren ödslade ingen kraft eller energi på att ta saken vidare.

Det ska tilläggas att Almagro och Robin Söderling inte var bästa vänner under under den tiden då båda var aktiva spelare på touren och därmed är det inte särskilt svårt att förstå varför Almagro så tydligt ville visa publiken i Kungliga Tennishallen samt tv-tittare världen över hur illa han tyckte om bollen.

Dimitrov sa efter matchen i den mixade zonen att han inte lade märke till något annorlunda med bollen. 

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Alexander Theodoridis
Alexander Theodoridis
Skribent och grundare av Tennisportalen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.