Återkoppling med Alessandro Motti

Mängder av mail har strömmat in de senaste veckorna angående italienarens nuvarande status. Frågorna är många, spelar han fortfarande? Isåfall, med vem, och vart? Ni kan vara lugna, vi har fått en pratstund med dubbelspecialisten där han reflekterar över de senaste veckorna samt avslöjar sitt kommande schema som bland annat inkluderar ett giftermål. 

Alessandro Motti huserar till vardags på challengertouren där han reser land och rike runt i hopp om att skramla ihop poäng på dubbeltouren och samtidigt tjäna lite pengar. Vi träffade italienaren för första gången i Båstad senast i somras efter skandalmatchen  mot Brunström/Lindstedt och tur var väl det då den första kontakten togs med Motti efter matchen där han fick förklara situationen. Trots magsjuka ställde Motti upp på en lång, öppenhjärtig intervju dagen efter på ett café bara ett stenkast ifrån Hotel Skansen i Båstad och han talade friskt om livet på challengertouren samt den omdiskutabla situationen vid ställningen 9-9 mot svenskarna i det avslutande supertiebreaket från dagen innan. Hela intervjun läser ni här .

Sedan dess har undertecknad och Motti pratats vid regelbundet via twitter och diskuterat alltifrån nya partners till förhoppningar om ett deltagande i kommande Stockholm Open. Efter några veckors avskildhet fick vi en pratstund med dubbelspecialisten och det märktes på italienaren att han var pratsugen.

– Just nu med min ranking ser det inte särskilt ljust ut med ett deltagande i Stockholm Open, förhoppningen var att jag skulle komma ner och köra men vi får se hur det blir kommande veckor, om jag förbättrar min ranking de närmsta veckorna, kanske! 

Berätta, hur ser ditt kommande schema ut?

– Jag är i Slovakien nu och ska spela tillsammans med Costin Paval, förhoppningvis kan vi vinna några matcher! Nästa vecka åker jag tillbaka till Italien och spelar i Rom, inte med Paval dock, han vilar nästa vecka. 

Vad händer sedan? 

Jag ska gifta mig! Blir inget spel den veckan utan det blir först veckan efter i Casablanca och sedan börjar klubbmatcherna i Italien i Oktober.

Vi önskar Alessandro Motti ett stort lycka till i sitt äktenskap och i sin framtida tenniskarriär! Vi ser även fram emot bröllopsbilderna som italienaren lovat att skicka oss!

 

 

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Alexander Theodoridis
Alexander Theodoridis
Skribent och grundare av Tennisportalen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.