Avsnitt 73: Nick Kyrgios-gate

Source är tillbaka efter ett kortare sommaruppehåll!

Svenskkollen är tillbaka, vi pratar en hel del om US Open-kvalet och ger också en rapport från sommarens TP on Tour!

Dessutom: Nick Kyrgios-gate!

Mycket nöje!

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Alexander Theodoridis
Alexander Theodoridis
Skribent och grundare av Tennisportalen
  1. Tusen tack för podden!!!
    Ni fick med det mesta men om jag får vara jobbig så skulle jag vilja att ni också nämner Lindell som kanske är Sveriges näst bäste grusspelare efter Mikael Ymer, 3 M25-titlar i år varav den senaste samma vecka som Ystad. Jag blir inte förvånad om han spelar kval till Roland Garros nästa år.

  2. Tack för svar Alex!!
    Du undrar om input till nästa podd, mitt förslag är att diskutera och gå på djupet angående valet av DC-spelplats mot Israel. Tycker att förbundet gjort bort sig rejält och med sitt val släppt in Israel med en 50/50-chans i en match de egentligen borde vara chanslösa i. Varför? Israelerna är helt borta på grus men däremot uppfödda och trivs som fisken i vattnet på hardcourt, t.ex så spelar Israels etta Sela numera aldrig på grus.
    Om man tittar på Israels bortamatcher de tre senaste åren får man fram mycket intressanta fakta, Ungern(2016), Portugal(2017) och Tjeckien(2018) valde alla tre att spela på grus inomhus. Inomhus pga säkerhetsaspekten och på grus pga sportsliga aspekten, och alla tre vann enkelt efter dubbeln. Sydafrika(2018) däremot gjorde som Sverige och valde att spela på hardcourt och gissa vad som hände? Jo, de torskade i femte och avgörande match.
    Vi i Sverige lyckas alltså inte utföra det som Ungern, Portugal och Tjeckien redan visat är det bästa alternativet, varför ????? Det tycker jag ni ska diskutera.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.