Avsnitt 74: SALK-KM och US Open

I avsnitt 74 av Source – En podd om Tennis går vi in på djupet av pågående SALK-KM och US Open.

Nick Kyrgios-gate är tillbaka, vi kikar lite extra på svenskarnas lottning i US Open och sist men definitivt inte minst – fina SALK-KM där Source har två deltagare med i kvartsfinal!

Mycket nöje!

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Alexander Theodoridis
Alexander Theodoridis
Skribent och grundare av Tennisportalen
  1. Hej Alex och Patrik och tack för att ni tog upp min fråga,
    Med all respekt så är Israel ett lag man aldrig kan underskatta, speciellt på hardcourt, de höjer sig alltid ett snäpp i DC jämfört med ’vanligt’ tourspel. Nu har ju dessutom Lindstedt tackat nej och Elias är armskadad (har dragit sig ur Cassis nästa vecka). Därmed är israelerna(Erlich/Sela) klara favoriter i dubbeln och Sela kommer garanterat att vinna en singel (inte mot Mikael men mot vår andreman vem det än blir). Då har vi en avgörande femte match där Leshem (som varit rankad kring 250) blir mycket svår att slå, han vann förresten en M25:a idag i Kazakstan, på hardcourt förstås…….
    Det finns ju ett bibliskt ordspråk, högmod går före fall, och tyvärr inser vi inte att samma resultat som i Malmö 2009 mycket väl kan hända igen. Jag förstår att Båstad kan vara knepigt ur säkerhetssynpunkt, därför borde vi ha satsat på grus inomhus precis som Ungern, Portugal och Tjeckien gjorde.
    Konsekvensen av en förlust blir att vi tidigast 2022 kan ta oss till DC-finalspelet medan vid vinst kan vi ta oss dit redan nästa år. Alla pratar om vårt fattiga tennisförbund och här nonchalerar man den intäktsmöjlighet som DC-finalspelet innebär, häpnadsväckande……..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.