Avsnitt 77: Svensk tennis nya bluffmakare?

I avsnitt 77 av Source – En podd om tennis pratar vi om helgens Davis Cup-vinst hemma mot Israel, Rebecca Petersons första WTA-titel och det något obskyra Svaneholm Open.

Har svensk tennis en ny bluffmakare? Det och mycket mer ställer vi oss frågande till i avsnittet.

Svenskkollen är tillbaka och vi ringer upp Jonathan Mridha i Glasgow som sitter inne på en helt galen imitation. Mycket nöje!

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Alexander Theodoridis
Alexander Theodoridis
Skribent och grundare av Tennisportalen
 1. Du behöver inte komma med en föreläsning Johan. Vi vet vad som gäller. Lyssna noga på podden är min rekommendation till dig. Allt gott.

 2. Ett ständigt tjat om publik på DC.
  Ja, vi vill ha mer folk, vi minns tennisfester då DC var något annat och Sverige mötte stora lag. Verkligheten idag är ju att ingen är intresserad – inte ens de som spelar tennis!
  Om 1000 eller 3000 kommer är en stor skillnad men vi har ingen tradition att se på tennis längre, ingen kan något om tennis då media inte heller kan sätta sporten i något perspektiv. Och hur ser det ut på elitserien etc? Börja där!
  Än så länge har ATP-turneringarna folk men titta framåt, tveksamt…?
  Svaneholm… Grymt event på plats men det lättaste är väl att säga ”va vad det vi sa” med tanke på arrangörerns record, ge det dock lite tid så får vi se om det kanske löser sig…

  • Hej! Att ingen är intresserad idag, nja, det finns ett gediget tennisintresse i landet med många så kallade nördar. Jämfört med intresset för fotbollen råder det inga tvivel om att tennisen är långt, långt bakom, men intresset finns där och bubblar helt klart.

   Angående Svaneholm… vart ska man börja? Obskyrt trackreckord och skulder kvar från tävlingen som det rapporterats om senaste tiden. Helt otroligt.

 3. Du tycker att enbart de som skriver under ”riktiga” namn ska få kommentera här? Kommer bli en motsatt effekt, skulle jag tro. Och det där kan man alltid komma undan ifrån. Vem som helst kan idag skapa ett mejlkonto med ett förfalskat namn. Ditt förslag är i grunden bra och men det går att komma undan som sagt.

 4. Där håller jag med dig. Ingen tillstymmelse till diskussion överhuvudtaget. Kanske är det medvetet val? Isåfall ett riktigt dåligt sådant får man väl ändå säga.

  Kommentarsfältet här kommer alltid vara öppet för vem som helst att kommentera. Vi har även en livechatt, en facebookgrupp just avsedd för diskussion.

  Tycker nog att vi har gjort och gör tillräckligt mycket i frågan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.