Bäst tweets från Kyrgios vs Medvedev

Kyrgios vs Medvedev levde upp till showen och de extremt höga förväntningarna på förhand. Twitter gick i vanlig ordning bananas under matchen och vi har samlat de bästa tweetsen från denna popcornfest.

***

Klart det är svårt att sitta i stolen och ens försöka sig förstå på Nick Kyrgios olika bravader. Vi känner med dig, Carlos Bernardes!

Nick Kyrgios serve är topp-3 på touren men Nick Kyrgios säger ”Hold my beer” och slänger in en underarmsserve mot en av världens absolut bästa returnerare. Lite så.

Vi drar oss inte för att uppmärksamma olika obskyra sidospår som titt som tätt dyker upp inom tennisfären. Här ser vi Nicks frisyr som tydligen då, enligt twitter givetvis, gjorde en ”Rudy Giuliani” och helt enkelt strejkade. Denna episod lämnar oss egentligen med endast en följdfråga: Varför färgar i hela friden Nick Kyrgios sitt hår, 26 år gammal? Teorier på detta tas tacksamt emot i kommentarsfältet!

Twitter är inte twitter om inte twitter tar det både ett, två och fem steg längre än vad det egentligen är…

Såhär kan man också fira ett servebreak mot maskinen, väggen Daniil Medvedev.

Finns inte mycket mer att tillägga än följande: Gåshud.

Man behöver inte vara doktorand inom yrket kroppsspråksbekännare för att läsa av Medvedevs syrliga passning gentemot publiken och kanske i viss mån (långsökt spaning) Kyrgios efter inslagen matchboll.

Som om det inte vore nog fortsatte showen efter match när legendaren Jim Courier intervjuade Medvedev. All hell broke loose, som det så fint heter på engelska…

Sånt här gillar man såklart. King Medvedev.

Till syvende och sist har vi då intervjun. Herregud. Vad hände egentligen? Skrek publiken ”Siuuuu”, eller buade man helt enkelt åt Medvedev som inte var nöjd med publikens uppförande mellan första och andraserve? Jag är beredd att landa på det senare alternativet. Courier trodde visst att det hette ”sue” och har givetvis inte ägnat en frame i sitt liv åt att kolla på Cristiano Ronaldo. Klart man inte klandrar honom, den gode Courier. Nej, denna intervju var något i hästväg efter en match som i sin tur också var något i hästväg. Högst oklart.

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Alexander Theodoridis
Alexander Theodoridis
Skribent och grundare av Tennisportalen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.