Båstad-special 3: Söderlund inspirerad av NBA?

Vi summerar första dagen av huvudtävlingen i Båstad Challenger! Vi pratar upp tisdagens rysare mellan Elias Ymer och Carl Söderlund, där det är oklart om den sistnämnda är skadad eller helt enkelt inspirerad av NBA? Vi kollar även närmare på morgondagens odds och hittar ett par godbitar. 

 

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Alexander Theodoridis
Alexander Theodoridis
Skribent och grundare av Tennisportalen
  1. Oavsett resultat idag tror jag på allvar att Söderlund kan göra en ”Pernfors”. Inte fullt ut och bli en topp 10-spelare men i alla fall en habil ATP-spelare om några år.

    Sitter och tittar på Mikael Ymer. Han kanske vänder matchen idag men hur ser framtiden ut om man inte ens vinner 50% av sina poäng bakom förstaserven?

    • Förutsättningarna finns där, helt klart! Blir intressant att se nu om han väljer att köra ytterligare ett år på College, eller flera för den delen, eller väljer att köra på med Good To Great. Breakfestival där ett tag, både från han och Cervantes men han är fortfarande ung och jag vet att det jobbas väldigt mycket med hans serve. En av få ”schackspelare” vi har i Sverige som har förmågan att rent taktiskt mala ner sina motståndare och göra de så dåliga som möjligt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.