Blogg: Tillbaka igen 2021!

Nya besked kom tidigare idag. Inget Wimbledon och ingen tennis på ATP/WTA/ITF innan 13:e juli.

Så vad händer nu?

Sällan har det så funnits så mycket tid till att brainstorma och komma upp med nya idéer/format till något.

För vad finns det egentligen mer att göra när man grindat sönder Youtube på tennis-highlights, läst Jonas Arnesens alla krönikor under 2000-talet, kollat klart The Wire, gått tillbaka till Youtube och sett Peter Bengtssons intervjuer på förbundets kanal med alla från Christian Lindell till Louise Brunskog (klassiska intervjun med Nick Lindahl borttagen?) och framåt småtimmarna djupdykt i Peter Rejmers videos på samma plattform där han går igenom tennisens alla slag biomekaniskt och lagom nördigt?

***

Ingen tennis fram till 13:e juli betyder att WTA-125-tävlingen i Båstad är inställd, eller? Ett snabbt mess senare till turneringsdirektör Christer Hult som bekräftar följande: ”Vi undersöker möjligheten tillsammans med WTA att flytta damtävlingen till veckan efter herrveckan”.

***

På vår startsida kan ni nu ta del av hela 16 klassiker från Tennisportalen! Allt hittar ni under kategorin ”Tennisportalens favoriter” och hittar allt från längre intervjuer med Tideman, Lindstedt och Ruud till berättelser från tennisens bakgård (Futuretouren) med Mackan Eriksson, Patrik Rosenholm och Lucas Renard – mycket nöje!

***

Startfältet i kommande TP open är nu i princip klart. Det kommer bli en herr och damklass med 8 spelare i respektive klass. Vi återkommer i dagarna med samtliga namn! 10:e april mellan 16-19 kör vi i Järfälla Tennishall. Samtliga matcher kommer streamas via Jonas Sundsten på Sporteye!

***

Australian Opens Youtubekanal säger vi bara. Längre sammandrag från matcher i årets upplaga finns nu på kanalen. Tack för det!

***

Bästa tennismatch som spelats i år? Svaret finner ni nedan!

***

Både jag och podd/vloggkollegan Patrik Ragan tror inte på någon tennis under 2020. Magnus Norman likaså via sin Instastory. Utvecklingen senaste veckorna pekar på det och lägg till det faktum att tennisspelare är extra utsatta i och med att man reser jämnt och ständigt.

Nej, det är bara att återgå till Rejmers instruktionsvideos, Bengtssons intervjuer och Arnesens krönikor. Tillbaka igen 2021!

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Alexander Theodoridis
Alexander Theodoridis
Skribent och grundare av Tennisportalen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.