Danmarks superstjärnor kommer till TP/Gardell Open: ”Otroligt stort”

TP/Gardell Open mönstrar kanske det starkaste startfältet vi sett på svensk mark under 2020 och det mycket tack vare Danmarks superstjärnor Holger Rune och Clara Tauson.

Den regerande mästaren Holger Rune och världstvåan på juniorsidan kommer tillbaka till Båstad när TP/Gardell Open går av stapeln den 31:a juli – 1:a augusti.

Världstvåan på juniorsidan får sällskap av en annan storstjärna i Danmark, 17-åriga Clara Tauson som blott sin ålder redan är rankad 212:a i världen.

– Det är otroligt stort för oss att kunna presentera Holger Rune och Clara Tauson för tennispubliken i Båstad. Holger och Clara har båda en en modern och aggressiv spelstil och jag rekommenderar verkligen alla tennisfans att följa spelarna i tävlingen, oavsett om det är via stream eller på plats, säger Tournament Director Alex Theodoridis.

– Kollar man närmare på spelarnas ranking, spelstil och tidigare resultat är det med all sannolikhet två framtida världsstjärnor vi har att göra med här, avslutar Theodoridis.

Både Clara Tauson och Holger Rune har vunnit en Grand Slam vardera i juniorklassen. Clara vann Australian Open 2019 och Holger Rune vann Franska Öppnas juniortävling senare samma år.

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Alexander Theodoridis
Alexander Theodoridis
Skribent och grundare av Tennisportalen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.