Efter uppbrottet med svensktränaren: ”Han sa att jag inte var tillräckligt bra”

0
1520

Man kan lugnt konstatera att det har svängt rejält mellan Thomas Johansson och Filip Krajinovic på sistone. Efter att duon avslutade sitt samarbete för drygt tre veckor sedan har Krajinovic nu skickat en syrlig passning mot svensken.

Den 5:e december 2018 annonserades det ut. Thomas Johansson tar över jobbet som tränare för serben Filip Krajinovic.

– Anledningen till att han inte nått topp-10 ännu är för att han behöver bli ännu mer professionell och jobba lite hårdare. Det är därför jag är här, sa Thomas Johansson då till den serbiska tennisjournalisten Sasa Ozmo.

I slutet av februari fortsatte lovorden över Krajinovic.

13 februari. Efter sex matcher totalt och 4/2 i facit, varav en tredje omgång i Australian Open, twittrade ”Tompa” ut att samarbetet är över med den 113-rankade serben. En förklaring till uppbrottet får vi inte riktigt från båda parter, mer än att samarbetet helt enkelt är över. Tills nu.

Efter Krajinovic seger i den tredje omgången av Indian Wells mot Medvedev skickade serben en syrlig passning till Thomas Johansson via tennisjournalisten Blair Henley.

– Min tränare slutade för två veckor sedan. Han sa att jag inte var tillräckligt bra. Seriöst!

Redan i den andra omgången stötte den tidigare duon på varandra. Thomas Johansson, numera tränare till David Goffin, besegrades av, just det, Filip Krajinovic.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.