Här är mentorerna i förbundets nya tränarsatsning

0
1116

I veckan presenterades förbundets nya tränarsatsning med Magnus Norman i spetsen. 2018 drar projektet igång och varje tränare kommer ha tillgång till en mentor som presenteras här nedan!

Läs mer: Ny tränarsatsning med Norman i spetsen

Magnus Norman, Peter Rejmer och Fredrik Hörnell leder satsningen tillsammans med Svenska Tennisförbundet. Mentorerna kommer fungera som stöd i tränarnas utveckling.

Utbildningsträffar, internationella studieresor och ett mentorsprogram ingår i satsningen där dess syfte är att utveckla och utbilda tränarna som blir utvalda till projektet.

”Lätt att bli hemmablind”

– Det är lätt att bli hemmablind, att säga ”vi gör bra saker här”, men det är otroligt viktigt att ha örat nära rälsen och se vad som händer internationellt. Hur spelar de bästa juniorerna och hur står vi oss jämfört med dem? Det är extremt, extremt viktigt, säger Magnus Norman till förbundets hemsida. 

Vilka hoppas du söker till teamet?
– Jag hoppas framför allt att det är tränare som har passion och vilja, som har en drivkraft att bli bättre i sitt yrke som tennistränare. Och också de som gärna vill dela med sig och som är lyhörda, tar åt sig kunskaper och är ödmjuka inför att man kanske inte kan allting, säger han till Tennis.se.

Ansökan är öppen till den 15:e december och det gör ni här.

Mentorerna i tränarteamet

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.