Inför måndag – Mercedes Cup: ”Dubbeln dagens mest spelvärda”

Kvalfinalerna är färdigspelade och vi har kommit till den dag där huvudturneringen drar igång på riktigt! Vi synar måndagens matcher med odds från LeoVegas Sports.

Steve Johnson – Maximilian Marterer 1.17 – 5.40 

Båda spelarna gör sina första matcher på gräset för året och jag vill flagga för Marterer här som fått ett WC till turneringen. Tysken har egentligen ett spel gjutet för gräs med en tung serve, tung forehand och ett stabilt spel från baslinjen. Han rör sig bra på banan och det ska bli intressant att se vad han hittar på mot Johnson som haft ett par tunga veckor med en bortgången far. Jag spelar följande: +1.5 Set Handicap, Marterer @2.50

Lukas Lacko – Jan-Lennard Struff 2.00 – 1.81

Här har vi dagens spel. Lukas Lacko är en spelare som älskar snabba underlag och i synnerhet gräs där han har ett spel som kan hota de allra bästa. Besegrade Brands och Bublik komfortabelt i kvalet och möter Struff som kommer direkt från gruset och gör sin första match på underlaget. Lacko @2 spelar vi!

Yannick Hanfmann – Marton Fucsovics 1.98 – 1.83

Två kvalspelare som ställs mot varandra i öppningsrundan och här känns det helt öppet. Spelvärdet ligger i storservande Hanfmann och lägg till att han spelar sin bästa tennis i karriären just nu. Även fördel av hemmaplan.

Mischa Zverev – Malek Jaziri 1.28 – 3.75

Malek Jaziri är inte direkt någon som jublar högt när det vankas grässtennis samtidigt som Mischa Zverev gör precis tvärtom. Storebror Zverev har ett spel helt gjutet för gräs med sin karismatiska spelstil och bör göra sejouren kort här med tunisiern. Gemlinan för Mischa ligger på -3.5 och ger ett odds på @1.70 – den tar vi!

Haas/Mayer – Mergea/Qureshi 3.40 – 1.30

Dagens mest spelvärda odds i Stuttgart hittar vi här. 50/50 på förhand skulle jag säga då Florian Mayer är en tvättäkta grässpecialist, högst kababel i spelformen och Haas, trots sina skadeproblem de senaste åren, fortfarande håller en hög nivå. Florin Mergea och Aisam Qureshi är visserligen två renodlade dubbelspecialister, samspelta då paret spelat hela året tillsammans men gör också sin första match på gräset. Öppet i min värld och när LeoVegas då erbjuder 3.40 – det kan vi bara inte strunta i! 

Odds från turneringen hittar ni här

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Alexander Theodoridis
Alexander Theodoridis
Skribent och grundare av Tennisportalen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.