Inför onsdag, Mercedes Cup: Federers återkomst!

Onsdagen är här och vi ska i vanlig ordning gå igenom dagens matcher. Federer gör comeback, en fransman som är ovanligt stor favorit och ett dubbelpar som imponerat på gräset. Trevlig läsning! 

Odds från LeoVegas Sports. 

Johnson – Kohlschreiber 2.45 – 1.55

Första mötet spelarna emellan och ska man gå efter respektive öppningsrunda är Kohlschreiber storfavorit här, större än vad nuvarande odds antyder. Johnson såg inte alls ut att trivas på gräset mot Marterer och ska skatta sig lycklig att han lyckades tråckla sig vidare. Kohlschreiber? Fullständigt överlägsen mot Baghdatis och släppte bara ett gem i första set innan ”Baggen” gav upp p.g.a skada/uppgivenhet. Tennis är som bekant inte helt förutsägbart och vad vi skriver här är alltid bara vad vi tror men samtidigt, Kohlschreiber är den bättre spelaren spelaren på gräset och jag skulle bli mycket överraskad om han inte kniper detta. Vi spelar Kohlschreiber@1.55

Roger Federer – Tommy Haas 1.06 – 11.00

Hela 18 gånger har de drabbats samman, Federer och Haas där den sistnämnda vunnit respektabla tre gånger! Här bör tysken dock bli pulveriserad av ”Goat” som haft tid att förbereda sig på underlaget och som är mitt i uppladdningen inför kommande Wimbledon. Nej, detta tar Federer och det behöver man inte vara tennisintresserad för att förstå. Dock inga spelvärda odds denna match har att erbjuda. Här bara njuter vi av tillställningen!

Jan-Lennard Struff – Lucas Pouille 2.35 – 1.59

Lite för stor tilltro till Lucas Pouille här som inte har visat något på gräset ännu i sin karriär och som dessutom gör sin första match i turneringen. Undertecknad gillar gärna att spendera alltför mycket tid vid träningsbanorna av någon konstig anledning och Lucas Pouille, han har haft det jobbigt. Svårt med studsen, tajmingen och ofta blivit dominerad av sina träningspartners som stavas Kuznetsov, Chardy och Robert. Struff då? Gjorde en mycket stabil insats mot Luckas Lacko i sin öppningsrunda där han aldrig tappade serven och spelade utöver det stort och aggressivt. 2.35 är för högt för att inte testa. Dagens mest spelvärda! Vi spelar: Jan-Lennard Struff @2.35

 

Marach/Pavic – Monroe/Sitak 1.70 – 2.10

Monroe/Sitak spelade vi mot under gårdagen mot ett för dagen mycket ointresserat par i form av Johnson/Lopez. Idag en desto betydligt tuffare uppgift för Monroe och kamrat Sitak mot Marach/Pavic som är grässpecialister av rang och två mycket kapabla servare. Två par som inte blivit brutna ännu och Marach/Pavic släppte inte ens en breakboll till Begemann/Struff under sina tolv servegem. Respekt. Favoriter här med all rätt. Vi spelar: Marach/Pavic.

 

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Alexander Theodoridis
Alexander Theodoridis
Skribent och grundare av Tennisportalen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.