Inför TP/Next Gen Open: ”Vi ser ett oerhört intressant startfält framför oss”

Det har blivit dags för TP Next Gen Open.

16 av landets bästa tennisspelare under 21 år gör upp om titeln och vi ska givetvis gå igenom förutsättningarna inför årets sista tennisfest på svensk mark. Nu kör vi!

Trots avhopp i grevens tid inför tävlingen tycker jag verkligen att vi har fått ihop ett mycket intressant och slagkraftigt startfält med spelare runtom i landet.

Ja, det pågår en pandemi i Sverige just nu men vi är av den uppfattningen att vi kan arrangera en tävling under kontrollerande former på ett smittsäkert sätt, givetvis utan publik. Fansen får istället njuta av tennisen via Sporteye.se och matcher på 8 (!) banor samtidigt.

I princip alla spelare tillhör toppen av sina respektive årskullar och har vunnit olika SM-titlar, SALK Open, representerat landslag, gått långt i Vintertourer och vunnit matcher i Elitserien.

Nikola Slavic, Jeiden Saidizand, Emil Kindhult, Maxime Dalard, Isac Strömberg, Albert Saar, Rafael Ymer, Daniel Margoulis, Johanna Ström, Lisen Rinman, Linea Bajraliu, Isabella Svahn, Ida Johansson, Nellie Taraba Wallberg, Vaida Matuseviciute och Smilla Kjaergaard är alla oerhört taggade inför uppgiften.

Vi ser 16 unga och hungriga spelare som på juldagen gör upp om en ny, historisk titel i TP-Opens ettåriga era.

Spelarna tävlar om kläder och skor från Asics, en exklusiv TP-tröja i samarbete med Lala Sportwear och ett WC till nästa stora TP Open-tävling som vi presenterar inom kort.

Stort tack till våra sponsorer som bidrar med priser och till RS Tennis och Wato som sponsrar tävlingen med bollar och dryck.

Inom kort vet vi vilken kille och tjej som kan titulera sig landets bästa tennisspelare under 21 år – nu åker vi!

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Alexander Theodoridis
Alexander Theodoridis
Skribent och grundare av Tennisportalen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.