Jeppe Johansson-Holm summerar året: ”Hade fel rackets – blev portad från tävlingen”

0
1492
Jeppe Johansson-Holm. Foto: Privat.

Turen har gått över till 1224-rankade Jeppe Johansson-Holm som har en hel del intressanta historier att berätta från tennisåret 2017. 

Sjukaste som hänt under året?

– Det sjukaste som hänt kan ha varit när jag skulle bli portad från tennisklubben mitt under en tävling i Madrid för att jag hade strängat mina egna racketar och inte lämnat in dem till klubbens officiella strängare…

Bästa som hänt under året?

– Bästa som hänt är dels att jag tränat hårt och tagit spelet till en mycket bättre nivå än förra året och att jag avslutade året starkt efter en svag inledning.

Märkligaste tävling under året?

– Märkligaste tävlingen måste ha varit i Portugal där tävlingen skulle spelas på hardcourt. Vi kommer dit  får spela på en grönmålad asfaltsbana med sprickor och skarvar över hela banan. Standarden på Futures är inte alltid så hög…

Sämsta domarbeslut under året?

– Sämsta beslutet var nog när jag lirade dubbel i Turkiet. Min partner stod nära nätet och fick en hård forehand mitt i bröstet. Han lyckades brösta in en perfekt stoppboll som domaren godkände det eftersom han tyckte den ”tog på racket”.

Förhoppningar/målsättning 2018?

– Träna hårt och kriga på som vanligt, med målsättning att ligga topp-750 innan årets slut.

Vi på Tennisportalen tackar Jeppe Johansson-Holm för pratstunden och önskar honom ett stort lycka till 2018!

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.