Jönköping Challenger planerar WC till ”världens bästa junior”

Tennisportalen har under dagarna varit i kontakt med det grekiska superlöftet Stefanos Tsitsipas som av många klassas som världens bästa junior för tillfället.

Nu kan vi avslöja att Jönköping Challenger, som spelas mellan den 17-13 mars i Racketcentrum, har erbjudit Tsitsipas ett Wildcard till turneringen. 

Swetennis har tidigare rapporterat om publikfavoriten Dustin Brown som annonserat att han kommer till Jönköping och kollar man på startfältet i challengerturneringen i Quimper, som spelas veckan innan Jönköping, finns det goda förhoppningar om att man kommer ha många namnstarka spelare på plats i Racketcentrum.

Tennisportalen kan nu avslöja att 451-rankade Stefanos Tsitsipas fått en förfrågan om ett Wildcard till veckan i Jönköping men greken berättar själv att han inte har bestämt sig.

– Det stämmer att jag fått en förfrågan om ett Wildcard och de vill att jag ska komma ner till Jönköping. Jag vet dock inte ännu om jag kommer ner då det finns ett flertal turneringar den veckan som är aktuella, säger Tsitsipas till Tennisportalen.

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Alexander Theodoridis
Alexander Theodoridis
Skribent och grundare av Tennisportalen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.