Karlovic till syrlig attack mot följare på Twitter

Ivo Karlovic är mer eller mindre känd på touren för att vara en underhållare av högsta klass på Twitter men har efter en ordväxling med en följare hamnat i blåsväder. 

Det var efter förlusten mot Jiri Vesely efter fem set som Karlovic kommenterade om hur löjligt det är att spela femsetsmatcher i värmen i New York, något som varit en het potatis de senaste veckorna i Us Open med mängder av retirements och krampande spelare. Ämnet har delat många inom tennisvärlden där en del menar att tennismatcher ska avgöras efter hur duktig man är, sett till kapacitet spelmässigt och inte enbart till det fysiska medans några menar på att professionella tennisspelare på den högsta nivån ska klara av fem set, särskilt då det betalas ut enorma mängder prispengar i Grand Slams.11986596_807042979414366_8452508960748172151_n

 

Karlovic tog inga fångar med sitt svar men tweeten raderades efter bara några timmar. Underhållningsvärdet i svaret kan anses vara stort men samtidigt ska Karlovic vara ett föredöme och svaret var inte det mest gentlemannamässigt direkt.

ATP har inte uttalat sig om händelsen.

 

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Alexander Theodoridis
Alexander Theodoridis
Skribent och grundare av Tennisportalen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.