Karnevalstämning när bröderna Ymer gick till semifinal i dubbeln

Det rådde folkfest och fotbollsliknande stämning när bröderna Ymer och Fleming/Lipsky gjorde upp om en semifinalplats i dubbeln på mysiga bana 1.

Paren delade broderligt på de två första seten innan ett dramatisk supertiebreak fick avgöra – där svenskarna var kyligast när det gällde som mest.

Det fanns en risk att kvartsfinalen i dubbeln skulle bli brödernas sista i årets Stockholm Open då båda tidigare blivit utslagna i singeln, där Mikael imponerat rejält, och det såg inte särskilt ljust ut då Fleming/Lipsky gick fram till en 8-5 ledning i det avslutande supertiebreaket.

Svenskarna höll sedan sina två efterföljande servar, kvitterade till 8-8 efter en fantastisk backhandretur av ”Micke” och vann sedermera med 11-9 efter att just ”Micke” avgjort med en backhandlobb som fått självaste Andy Murray att buga sig.

Bröderna är nu klara för semifinal i sin första dubbelturnering tillsammans på touren och motståndet blir antingen ett helsvenskt sådant i form av Brunström/Siljeström eller en indisk/filipinsk kombination som stavas Bopanna/Huey.

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Alexander Theodoridis
Alexander Theodoridis
Skribent och grundare av Tennisportalen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.