Karnevalstämning när bröderna Ymer gick till semifinal i dubbeln

Det rådde folkfest och fotbollsliknande stämning när bröderna Ymer och Fleming/Lipsky gjorde upp om en semifinalplats i dubbeln på mysiga bana 1.

Paren delade broderligt på de två första seten innan ett dramatisk supertiebreak fick avgöra – där svenskarna var kyligast när det gällde som mest.

Det fanns en risk att kvartsfinalen i dubbeln skulle bli brödernas sista i årets Stockholm Open då båda tidigare blivit utslagna i singeln, där Mikael imponerat rejält, och det såg inte särskilt ljust ut då Fleming/Lipsky gick fram till en 8-5 ledning i det avslutande supertiebreaket.

Svenskarna höll sedan sina två efterföljande servar, kvitterade till 8-8 efter en fantastisk backhandretur av “Micke” och vann sedermera med 11-9 efter att just “Micke” avgjort med en backhandlobb som fått självaste Andy Murray att buga sig.

Bröderna är nu klara för semifinal i sin första dubbelturnering tillsammans på touren och motståndet blir antingen ett helsvenskt sådant i form av Brunström/Siljeström eller en indisk/filipinsk kombination som stavas Bopanna/Huey.

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Alex Theodoridis
Alex Theodoridis
Skribent och grundare av Tennisportalen. Svag för obskyra sidospår, Nick Kyrgios olika bravader samt Swedish Opens pressfika. Fick sitt internationella genombrott under Australian Open 2020 efter avslöjandet av "Banana-gate".

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.