Kvalfältet i Stockholm Open har läckt ut – Tomic och Gulbis anmälda

Kvalfältet i Stockholm Open har läckt ut på diverse tennisforum och det är ett riktigt starkt kvalfält vi ser i år… 

Läs mer: Här är startfältet till årets Stockholm Open

Den 14:e oktober drar kvalspelet till Stockholm Open igång. I tidigare upplagor av turneringen har vi sett mycket starka kvalfält och så är också fallet i årets tävling.

På tennisforumet Mens Tennis Forum har kvalfältet läckt ut där 8 topp-150 spelare gör upp om 4 platser in i huvudtävlingen.

Bernard Tomic, som nyligen vann ATP-turneringen i Chengdu är anmäld, likaså Ernest Gulbis som gick till semifinal i tävlingen 2013.

Michael Mmoh, nyligen tvåfaldig Challengermästare, är signad till kvalet och mer om Mmoh läser du i den senaste rapporten av Challengerkollen här 

54-rankade fransmannen Julian Benneteau är den högst rankade spelaren i kvalet.

Kvalets två wildcards kommer tilldelas finalparet i förkvalet till Stockholm Open, som spelas i Salkhallen 10-12 oktober. 12 svenskar gör upp om finalplatserna där samtliga spelare valts ut av ägarföreningarna.

Kvalfältet i Stockholm Open

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Alex Theodoridis
Alex Theodoridis
Skribent och grundare av Tennisportalen. Svag för obskyra sidospår, Nick Kyrgios olika bravader samt Swedish Opens pressfika. Fick sitt internationella genombrott under Australian Open 2020 efter avslöjandet av "Banana-gate".

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.