Leo Borg inför Challengerdebuten: “Kom som en chock”

I lördags kom nyheten ner som en bomb i svensk tennis.

Leo Borg hade fått ett WC till Bergamo Challenger som spelas denna vecka.

Vi plockade upp luren och ringde upp Leo!

Kom ditt wildcard lite som en chock eller var det så att ni vid ett tidigare tillfälle hade anmält ett intresse för ett WC?

– Nej, det kom verkligen som en chock! Jag fick reda på nyheten samma dag som lottningen kom ut (lördag) och då hade jag två timmar på att bestämma mig om och skulle åka. Valet var självklart och jag blev direkt taggad på utmaningen!

Vad känner du just nu ett par dagar innan din Challengerdebut?

– Det är såklart lite pirrigt och man är lite spänd men jag försöker bara se på det som en utan ing med bra matcher och en fantastisk upplevelse. Jag ska bara gå ut och njuta på banan!

Hur mycket Challengertennis har du följt tidigare via streams och vad säger du om nivån i allmänhet?

– Jag har sett många matcher och jag vet att alla spelare som man eventuellt kan ställas mot är väldigt bra och krigar på. Det kommer bli väldigt tufft men jag ska göra mitt bästas och hoppas på att mitt spel för dagen stämmer, haha. Det kommer bli roligt!

Leo går in i tävlingen på onsdag och ställs mot 296-rankade Chun Hin Tseng.

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Alex Theodoridis
Alex Theodoridis
Skribent och grundare av Tennisportalen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.