Leo Borg inför matchen mot Gulbis: “En omtalad spelare”

Leo Borg har fått ett nytt wildcard till en Challengertävling och ställs ikväll onsdag mot den tidigare världstian Ernests Gulbis.

– Jag fick en chock när jag fick höra det. Det är en omtalad spelare som är väldigt bra, säger Leo till Tennisportalen om lottningen.

6-1, 6-3. 18-åriga Tseng blev numret för stort för Leo och gjorde processen kort med svensken. Hur ser Leo Borg på sin challengerdebut i Bergamo Challenger?

– Det var en otroligt lärorik match och nyttigt att se hur nivån är och hur fokuserad man måste vara! Det kändes också väldigt nervöst i början av matchen.

Hur långt ifrån nivån på Challengertouren känner att du själv är?

– Jag känner att det är några små grejer som skiljer men överlag är det inte någon jätteskillnad, jag som på förhand nog trodde att det skulle vara en mycket större skillnad än vad det kändes.

Hur går tankarna framöver? Spela juniortävlingar och varva med 15-K tävlingar och ta chansen i olika Challengerkval om fler wildcards dyker upp?

– Jag kommer att testa att få wildcards till några Future och Challengertävlingar och spela Grand Slam-tävlingarna i juniorklassen och också varva det med fler juniortävlingar.

18:30 ikväll väntar Ernests Gulbis i den första omgången av Pau Challenger.

– Jag fick en chock när jag fick höra det. Det är en omtalad spelare som är väldigt bra. Det ska bara bli kul och jag är otroligt taggad på uppgiften och hoppas på det bästa!

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Alex Theodoridis
Alex Theodoridis
Skribent och grundare av Tennisportalen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.