Lindstedt tycker Arvidsson/Simonsson bör överväga en dubbelsatsning: ”Du kan få ett gott liv”

Robert Lindstedt var tillsammans med sin brasilianska dubbelpartner Andre Sa förstaseedade i turneringen men paret tvingades avbryta sin öppningsmatch mot Bedene/Bagnis efter att Sa inte kunnat fortsätta p.g.a en ryggskada han ådrog sig tidigare under veckan.

– Så blir det när två gubbar spelar ihop, då pajar en, säger Lindstedt skämtsamt på den efterföljande presskonferensen.

Förstaseedade Lindstedt/Sa fick tacka för sig i årets upplaga av Swedish Open efter bara ett set då brasilianarens ryggproblem förvärrats till den grad att han slog förstaservar i knapp styrfart.

Tråkigt givetvis för den trefaldiga Swedish-Open segraren som valde bort den stundande 500-turneringen i Hamburg för att visa upp sig på hemmaplan.

Jag älskar verkligen att spela här och jag uppskattar verkligen att folk vill se mig spela, säger Robert Lindstedt sympatiskt efter matchen.

Förra veckans finalpar i challengerturneringen, Arvidsson/Simonsson och Siljeström/Brunström, är kvar i dubbelturneringen och Robert Lindstedt tycker verkligen att de förstnämnda bör fundera på en satsning i spelformen.

Nu är jag inte deras pappa eller coach men jag har pratat lite med dem och det är absolut något de ska titta till, säger han.

De kommer i sommar komma in i en hel del challengerturneringar i dubbeln, spela kval i singeln och få hotellet betalt. Jag sa till dem att ni (Arvidsson/Simonsson) ska ligga ute på touren ett par veckor och om ni förlorar ska ni ligga kvar för då har ni så pass bra tennisspelare att träna med, i ett högre tempo än vad ni kan få här hemma.

– Det är som sagt deras val men med dubbel kan du göra saker och få ett gott liv också, säger Robert Lindstedt.

 

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Alexander Theodoridis
Alexander Theodoridis
Skribent och grundare av Tennisportalen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.