Magnus Tideman efter krossen: ”Cacic var inte bra”

Magnus Tidemans adept Jeremy Chardy fullkomligt körde över Nikola Cacic i andra omgången i Umags 250-turnering under onsdagen. Fransmannen vann med 6-2, 6-0 och Magnus Tideman var förståeligt nog mycket nöjd över Chardys insats när Tennisportalen fick en pratstund med Tideman efter matchen.

Tre förlorade poäng i egen serve och 16 totalt är siffror som beskriver matchbilden bra. 45 minuter tog innan det var dags för den sedvanliga handskakningen och Magnus Tideman, Chardys tränare sedan tre år tillbaka, var tillfreds med insatsen.

Han var koncentrerad matchen igenom och servade väldigt bra. Att han förlorar 16 bollar totalt har nog aldrig hänt, men Cacic spelade inte bra heller, säger Tideman till Tennisportalen.

När Jeremy möter sådana som inte har ett så högt tempo i kroppen så har han oftast väldigt lätt för de hinner inte med, om han spelar bra. Kommer det tillbaka många bollar kan Jeremy missa till slut men Cacic hängde inte med. Han var inte bra, säger Tideman ödmjukt.

87-rankade Carlos Berlocq väntar i fredagens kvartsfinal, hur går dina tankar där?

Berlocq står långt bak i banan, slår löst och kämpar. Jeremy kommer få göra allting, missa eller slå in. Det blir längre bollar och jobbigare men man får vara med och spelade. Det blir upp till Jeremy helt enkelt, avslutar Tideman.

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Alexander Theodoridis
Alexander Theodoridis
Skribent och grundare av Tennisportalen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.