Mikael Ymer: ”Jag är Sveriges mest omtalade idrottsman”

Mikael Ymer var namnet på allas läppar i somras efter ett citat som jämförde honom med Zlatan Ibrahimovic och som svarade på anledningen varför Mikael inte kom till spel i sommarens Swedish Open i Båstad.

I en presskonferens efter tisdagens vinst mot Argentina i Davis Cup reflekterar Mikael om reaktionerna som dök upp.

Efter 6-2, 6-2 mot 17-rankade Diego Schwartzman och en av karriärens bättre matcher satte sig Mikael Ymer och pratade med pressen.

På frågan om hur han såg på reaktionerna i somras och det massiva tryck som efterföljde svarade Mikael följande:

– Det är lite svårt att säga. Jag förväntade inte mig något på den nivån. Jag sa vad jag sa och reaktionera blev som det blev. Jag är tacksam att jag spelar en individuell sport då jag har mitt team, min familj, gud och Sverige bakom mig. Det finns ingen som kan sparka mig från något lag eller liknande och jag kommer fortsätta att göra det jag gör på tennisbanan. Resten är i guds händer.

Senare under samma kväll postade Mikael en Instagram Story där följande gick att läsa:

– Genom gud har vi redan kommit långt. SVT köpte alla rättigheter för Davis Cup och Stockholm Open samma sekund som jag valde spela i Stockholm p.g.a att jag är Sveriges mest omtalade idrottsman.

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Alexander Theodoridis
Alexander Theodoridis
Skribent och grundare av Tennisportalen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.